- Korta Behandlingar som ger mycket, före festen, bröllopet eller närhelst du vill ha mycket på mindre tid. (ingen porrengöring ingår)


» Ansiktsbehandlingar
Lätt AB

Behandlingar för att få avkoppling, välbefinnande och en hud i bättre balans. Alltid anpassade efter din typ av hud, torr, känslig, fet, åldrande, storporig, acne eller helt normal.
Till alla behandlingar använder jag örtbaserade, oparfymerade produkter av mycket hög kvalitet. Det ger dig en bättre behandling och en större upplevelse. Samtliga behandlingar anpassas även till män.
Lägg gärna till Master care bänken innan din behandling, det förbättrar ditt resultat, mer information under fliken massage.

Om du är osäker på vad en behandling är. Prova den här lätta uppfräschningen. Rengöring (ej porrengöring), näringsdroppar med inpackning, lätt akupressur. Hud- och ögonnäring.

[ 25 min/475 kr ]

Klassisk AB
Hudkur

En rengörande och vårdande behandling som återskapar hudens normala balans. Rengöring, örtånga, porrengöring, speciellt anpassat serum, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar samt vårdande mask, hud- och ögonäring. Inkl. handmassage.

[ 1tim 20min/850 kr ]
Den absoluta effekten av 100 % naturlig energi som väcker nytt liv och lyster i din hud. Här får du en riktig kur av både näring och fukt. Rengöring (ej porrengöring), varm örthandduk, närande serum, Lyftande örtmask med lakritsrot, timjan och rosmarin som balanserar ämnesomsättningen i huden. Ovanpå den läggs en riktig fuktkick av frystorkat collagen med Aloe Vera eller E-vitamin. Avslutande hud och ögonnäring.

[ 30 min/595 kr ]
[ Gör en kur. 3 beh. på 1 vecka/1570 kr. ]

Total AB
Rofylld AB

En längre Lymfdränerande massage och en lyftande specialmask ingår i den här Ansiktsbehandlingen. Porrengöring och närande serum, massagen dränerar, stimulerar och ökar syreupptaget, specialmask med lakritsrot och örter, ger lyft, spänst och liv åt huden, reducerar förekomsten av rynkor. Hud- och ögonnäring. Avstressande och effektivt vitaliserande. Inkl. Hand- och armmassage.

[ 1tim 40min/995 kr ]
För dig som vill ha ordentligt med ansiktsmassage, minskar svullnader och trötthetssymtom. Rengöring (ej porrengöring), serum med essentiella fettsyror som stärker cellväggarna och en lymfdränerande massage enligt Dr Vodder, av ansikte, hals och dekolletage. En massage som ger allt, den ökar cirkulationen både på lymfa och blod som i sin tur ger syre och näring till huden, fantastiskt avstressande och skön att få. Energiemulsion för Hud och ögon.

[ 40 min/645 kr ]

Lyx AB
Rofylld Hudkur

Den kompletta Ansiktsbehandlingen eller Presenten. Först en mjuk cirkulationsökande nackmassage. Sedan en Ansiktsbehandling Total med porrengöring, närande serum, en lyftande specialmask med lakritsrot och den avstressande, fantastiska, Lymfdränerande massagen. Avslutande energiemulsion för hud och ögon. En pÅ djupet cellregenerade och stärkande behandling. Inkl. Hand- och armmassage.

[ 2tim/1545 kr]
Lägg ihop Hudkur och Rofylld AB och du får en fantastisk kombination. Den optimala näringstillförseln tillsammans med Ansiktsmassagen ger trötta celler nytt liv. Här aktiverar vi hudens naturliga cellfunktion och förnyelse samt fördröjer cellernas åldrande.

[ 60 min/950 kr. ]

Acnebehandling

Örtbehandling som ger ett snabbt och synligt resultat, en effektiv behandling vid acne, ärr och storporig hud. Rengöring, örtånga, porrengöring, bakteriedödande Blemish mix ,örtserum som balanserar den feta huden, specialmask. Avslutande acneprodukt. Massage ingår inte.

[ 60 min/595 kr ]

Efterföljande behandlingar 1gg/veckan

[ 40 min/495 kr ]